Carbon Detectives - Szén-dioxid nyomozó továbbképzés

Az E-misszió Egyesület és a Magyar Környezeti Nevelési Egyesület továbbképzést tart pedagógusoknak energiatakarékosság, környezetvédelem témakörben.

Képzés ideje: 2012. február 20. 14.00-18.00
Képzés helyszíne: Nyíregyháza, Arany János u. 7. sz. 2. em.
Képzés vezetõk: Kolocsán Tünde (E-misszió Egyesület), Darvas Kata (MKNE), Wintsche-Mikesch Viktor (MKNE)

 

Kedves érdeklõdõ Pedagógusok!

Örömmel hívjuk fel figyelmüket egy, mára második éve zajló, energiahatékonysággal kapcsolatos, iskoláknak szóló projektre.

A Szén-dioxid Nyomozók program keretében a 2010-2011-es tanévben közel 320 iskolai csoport regisztrálta magát a www.carbondetectives.hu honlapon, 210 pedagógus vett részt az ország 6 pontján megszervezett, összesen 11 képzésen, s 15 iskolai Szén-dioxid Nyomozó csoport jelentkezett a nemzetközi versenyre. A felsõ tagozatos nyertes csapat fõnyereménye egy háromnapos nemzetközi táborban való részvétel volt Litomericében (Csehország). Az alsósok nyertes csapata szeptemberben egynapos budapesti programon vehetett részt az Energiaklub által mûködtetett budapesti Faluház Tanácsadó Irodában megtartott foglalkozáson.

Örömmel jelezzük, hogy a Szén-dioxid Nyomozók Projekt ez évben folytatódik. A sikeres 2010-2011-es év után szeptembertõl ismét meghirdettük a Nyomozócsoportok közti versenyt, melynek részleteirõl a www.mkne.hu és a www.carbondetectives.hu honlapokon olvashatnak.

A projekt keretében a pedagógusok részére az eddigi 12 után még 6 mûhelytalálkozót szervezünk, melyre folyamatosan várjuk a jelentkezéseket az alábbi elérhetõségeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 06-20 446 7495-ös telefonszámon. A mûhelyeken lehetõség nyílik a program honlapjának részletes megismerésére, valamint sokféle játék és tevékenység-ötlettel gazdagodhatnak a résztvevõk, és megismerkedhetnek a korábban már résztvevõ csoportok akcióival, tapasztalataival. A képzéshez igény szerint útiköltség térítést biztosítunk.

A programról részletesebben tájékozódhatnak a www.mkne.hu és a www.carbondetectives.hu honlapokon. Várjuk minden olyan humán vagy reál szakos, alsós vagy felsõs, vagy akár napközis érdeklõdõ pedagógus és diákcsapat részvételét, akik szívesen vennének részt ez évi programjainkban.

Bõvebb információ és jelentkezés a képzésre:

Kolocsán Tünde

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

30/543-8545

Elérhetõség

Csiperke Erdei Iskola és Tábor

4932 Márokpapi,
Kossuth u. 111.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06/20/431-8086
Adószám: 19214555-2-15

Számlaszám: 68800109-11077444

Honlaptársaink

sostoierdo.hu