Erdei iskola munkafüzetek

Csipeke Tanulói Mukafüzet

Csiperke tanulói munkafüzet

Az erdei iskola munkafüzet elméleti ismeretanyagot és azt rögzítõ gyakorlati feladatokat egyaránt tartalmaz. Használata a benti és a terepi foglakozásokra egyaránt alkalmas.

A munkafüzetben olyan feladatok szerepelnek, melyek megoldása során a gyereke megismerik a környék jellegzetes növénytakaróját, a táj arculatát meghatározó fafajokat, a védett és a gyakoribb növényfajokat, gyógynövényeket, a tájegység kialakulását és földrajzi adottságait, a természetes életközösségeket, a területen honos állatfajokat és ezek kapcsolatát az emberrel.

 

 

Csiperke Tanári Munkafüzet

Csiperke tanári munkafüzet

A tanári munkafüzet célja, hogy a kísérõ pedagógusok átfogóbb összegyûjtött, ismereteket szerezzenek az erdei iskola programjáról, a terület adottságairól, természeti és kulturális értékeirõl.

A füzet bemutatja a hazánk legnagyobb Tájvédelmi Körzetének természeti adottságait, illetve a fontosabb helyi természetvédelmi területeket, valamint a szûkebb környezetet. Márokpapi történeti, természeti és kulturális értékeit.

Elérhetõség

Csiperke Erdei Iskola és Tábor

4932 Márokpapi,
Kossuth u. 111.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06/20/431-8086
Adószám: 19214555-2-15

Számlaszám: 68800109-11077444