Kedezban a jövő - III. forduló pontszámok

Kedves Vetélkedő Résztvevők!

A mai nappal megjelent a „Kezedben a jövő!” Természet és Környezetismereti Vetélkedő három fordulóján elért pontszámok összesítése. A külön feladatként beküldött, civil szervezet vagy helyi termelő bemutatása és a hozzá kapcsolódó plakát a harmadik forduló pontszámaihoz adódtak hozzá, attól függetlenül ki melyik fordulóval postázta azt.

 

 

Gratulálunk minden csapatnak, különösen azoknak, akik kitartóan mind három fordulón eredményesen átküzdötték magukat. Bár néha a feladatok nehéznek tűnhettek, reméljük Ti is olyan sokat tanultatok a feladatok megoldása során, mint Mi az összeállítás és javítás alkalmával.

 

Köszönjük a tanár kollégáknak is, hogy munkájukkal segítették a diákok részvételét és támogatták a csapatok eredményes szereplését. Reméljük a verseny során számos ismerettel gazdagodtatok, és ez a későbbiekben hasznotokra válik.

 

A versenyre összesen 166 csapat regisztrált és 139 csapat küldött be értékelhető feladatlapot. Összesen 93 csapat adta le mindhárom fordulóban megoldásait, és a három forduló során összesen 351 feladatlapot javítottunk ki.

 

Az első öt csapatnak külön gratulálunk! Ők kerültek be a döntőbe, melynek helyszíne Márokpapin a Csiperke Erdei Iskola és Tábor lesz! Velük külön levélben és telefonon vesszük fel a kapcsolatot.

 

Az első öt döntőbe jutott csapat:

Csapat neve

Csapattag

Csapattag

Csapattag

Felkészítő tanár neve

Település

1.

Baktériumok

Szomor Mirjam

Tóth Lívia

Krucsai Viktória

Kovács Istvánné

Parasznya

2.

BooBears

Oláh Dóra

Forgács Fanni

Kiss Bettina

Viziné Bencsik Erika

Hajdúböszörmény

3.

Természetvédő hármas

Egri Anna

Juhász Réka

Karsa Borbála

Cziberéné Nagy Katalin

Nádudvar

4.

Állati csajok

Árvai Csenge

Bakó Réka

Szepesi Lilla

Vécseyné Fedor Zsuzsa

Szikszó

5.

A három kismalac

Harangozó Petra

Moldván Petra

Szabó Evelin

Angyal Jánosné

Mátészalka

 

Aki kedvet kapott a természet szélesebb körű megismeréséhez, azokat szeretettel látjuk nyári táborainkban, ahol a Vetélkedő résztvevői 10% kedvezményben részesülnek!

Még egyszer, mindenkinek gratulálunk!

Kellemes tavaszi szünetet!


Üdvözlettel: a Szervező
Kolocsán Tünde, Kovács Tamás és Szőke Zsuzsa

Elérhetõség

Csiperke Erdei Iskola és Tábor

4932 Márokpapi,
Kossuth u. 111.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06/20/431-8086
Adószám: 19214555-2-15

Számlaszám: 68800109-11077444