"Zöld Szemfüles" Természetismereti vetélkedõ 2011.

Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület által immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre az internetes Zöld Szemfüles Természetismereti vetélkedõ, melyen az általános iskolák felsõ tagozatos tanulói, valamint a középiskolák 9-10. osztályos diákjai mérhetik össze természetismereti és környezetvédelmi tudásukat.

 

Vetélkedõnk célja, hogy a résztvevõk megismerjék hazánk állat- és növényvilágát, valamint a környezetvédelem fontos kérdéseit. A feladatokat úgy állítottuk össze, hogy a diákok felismerjék a természetben zajló összefüggéseket, valamint kialakítsunk bennük egy környezet- és természetbarát szemléletet.

A vetélkedõ az eddig megszokottakhoz hasonlóan háromfordulós lesz, majd ezt követi a döntõ. A versenyre 3 fõs baráti társaságok és iskolai csapatok jelentkezését várjuk. Nevezési díj nincs, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2010. december 20-tól, 2011. január 28-ig lehet az E-misszió Egyesület honlapján. Külön e-mail címrõl iskolánként és osztályonként több csapat is nevezhet, valamint egy-egy csapatot vegyes korosztály is alkothat.

A regisztrációs ûrlap letölthetõ, az alábbi ikonra kattintva!
I. forduló

Az elsõ három forduló feladatait az E-misszió Egyesület honlapján lehet majd kitölteni, illetve doc formátumban is letölthetõek lesznek honlapunkról, melyeket postai úton jut-tathattok el hozzánk. Az általános - és a középiskolák csapatai által beküldött feladatlapok külön kerülnek  kiértékelésre. Egy-egy forduló feladatainak megoldására 3-4 hét áll a csapatok rendelkezésre, az elsõ forduló feladatsora elõre láthatóan február elején fog megjelenni.

A döntõ helyszíne a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet szívében lévõ Márokpapi lesz, ahol az E-misszió Egyesület Csiperke Erdei Iskola és Tábora ad otthont a végsõ megmérettetésnek. A 3 napos döntõ alkalmával az elméleti feladatok mellett, gyakorlati feladatokban is bizonyítania kell a csapatoknak.


Természetesen a jutalmazás sem marad el, a helyezett csapatokra szakkönyvek, folyóirat elõfizetések, terep, túra és kerékpáros felszerelések, valamint egyéb értékes nyeremények várnak. Az elsõ helyezett csapat 1 hetes nyári táborozást nyer az E-misszió Egyesület Csiperke Erdei Iskola és Táborába, mindemellett a vetélkedõ résztvevõi függetlenül helyezésüktõl, kedvezményesen vehetnek részt nyári táborainkban.

 

 

Sok szeretettel várjuk vetélkedõnk régi és új résztvevõit.
A Szervezõk

További információ:
E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület
Tel.: 42/504-403 , 42/423-818
Szõke Zsuzsa: 20/431-8086 , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kolocsán Tünde: 30/543-8545 , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Elérhetõség

Csiperke Erdei Iskola és Tábor

4932 Márokpapi,
Kossuth u. 111.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06/20/431-8086
Adószám: 19214555-2-15

Számlaszám: 68800109-11077444