Újra indul a "Zöld Szemfüles" Természetismereti Vetélkedõ

Kedves Barátaink, vetélkedõ iránt érdeklõdõk!

Folyamatos az érdeklõdés az immár évek óta megrendezésre kerülõ "Zöld Szemfüles" Természetismereti Vetélkedõnk iránt. Tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy jövõ év elején újra indul a verseny.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a megmérettetésre 3 fõs csapatok jelentkezhetnek, akik az interneten keresztül 3 forduló során mérhetik össze természetismereti és környezetvédelmi tudásukat. Nevezési díj nincs, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött.

Amennyiben felkeltette érdeklõdéseteket a vetélkedõ és szeretnétek idõben értesülni a versennyel kapcsolatos hírekrõl, úgy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, ha elkülditek neveteket és e-mail címeteket regisztrálhattok hírlevelünkre, amin keresztül folyamatos tájékoztatást kaphattok az aktualitásokról. Kérünk benneteket, hogy a hírlevélre való feliratkozás során a tárgy mezõbe az alábbi szöveget írjátok: "Zöld Szemfüles hírlevél".

Amennyiben szeretnétek jobban megismerkedni tevékenységeinkkel, úgy nézzetek szét honlapunkon és galériánkban is.

Üdvözlettel: Kolocsán Tünde és Szõke Zsuzsa

Elérhetõség

Csiperke Erdei Iskola és Tábor

4932 Márokpapi,
Kossuth u. 111.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06/20/431-8086
Adószám: 19214555-2-15

Számlaszám: 68800109-11077444