Sikeresen zárult a Kárpáti sáfrány túra!

Sikeresen lezajlott Virágnéző túrasorozatunk első kirándulása. A szeszélyes időjárás ellenére közel 60 résztvevő látogatott el a programra, melynek kiinduló pontja Egyesületünk Márokpapin lévő Csiperke Erdei Iskola és Tábora volt.

A résztvevők egy része saját gépjárművel érkezett, míg más részük az Egyesületünk által bérelt autóbusszal utazott. A szervezett busszal utazók a túra mellett megtekintették a tákosi „mezítlábas Notre Dame”-ot, valamint Tarpán megkóstolták a Bereg jellegzetes ízeit is! A kissé csapadékos időjárás ellenére a túra jó hangulatban telt és a résztvevők megcsodálhatták a védett kárpáti sáfrányt, mely virágaival lilába öltöztette az erdő egy kis szegletét.
A túrán készül fotókat a galériánkban lehet megtekinteni!

A Virágnéző túrasorozat következő kirándulására előre láthatólag április 6-án kerül sor a kockás liliom virágzásának idején, melyre szeretettel várunk minden Természetkedvelőt!

 

"A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósult meg"

(TPPA/2011/09/14 projekt)

 

 

13600 - Adhat vonal

Újabb lehetőség munkánk támogatására!
Egyesületünk a Magyar Természetvédők Szövetségével összefogva 2013-ban várja segítő telefonhívását.
A 13600-as szám tárcsázása után (előhívószám nincs!) üsse be a 69-es kódot. Most minden hívás 250Ft-tal támogatja szervezetünket.
Az Adhat Vonal az Invitel, a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor és Vodafone hálózatából hívható.
A hívásokból befolyó teljes összeget a Magyar Természetvédők Szövetségével közösen indított, a biodiverzitás védelmét szolgáló programunkra fordítjuk.

Köszönjük!

Elérhetõség

Csiperke Erdei Iskola és Tábor

4932 Márokpapi,
Kossuth u. 111.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06/20/431-8086
Adószám: 19214555-2-15

Számlaszám: 68800109-11077444