Felhívás Erdei iskola programban való részvétel támogatásának igénylésére

Megjelent a Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Országos Szövetsége (KOKOSZ) és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME), mint konzorciumi partnerek által a Svájci Magyar Együttműködési Program "Égigérő Tanterem" című projektjének keretében az erdei iskola programban való részvétel támogatásának igénylésére kiírt pályázata.

A felhívás, a jelentkezési űrlap, valamint a kitöltési útmutató a KOKOSZ honlapján (www.kokosz.hu) elérhető.

Támogathatók köre: Minden olyan általános iskola (1-8. évfolyamos), valamint középiskola (5-8. évfolyamos) osztályai, mely Magyarország területén működik, legalább egy fő pedagógus rendelkezik azzal a tanúsítvánnyal, amely igazolja a Svájci-Magyar Együttműködési Program által támogatott "Természetismereti terepi vezető" című akkreditált továbbképzés sikeres elvégzését, illetve a Natura 2000 műhelymunkán való részvételt igazoló oklevéllel.

További feltétel: Az iskola az erdei iskola programját csak olyan minősített erdei iskola szolgáltatónál valósíthatja meg, illetve veheti igénybe, ahonnan szintén egy fő elvégezte a Svájci-Magyar Együttműködési Program Által támogatott "Természetismereti terepi vezető" című akkreditált továbbképzést, illetve részt vett a Natura 2000 műhelymunkán, melyeket tanúsítvánnyal, illetve oklevéllel igazol.

A támogatási kérelmet kizárólagosan csak az iskola képviseletére jogosult személy nyújthat be!

A támogatási kérelem benyújtásának határideje 2013. július 10., mely időpont alatt a postára adás dátumát kell érteni.

Amennyiben az erdei iskola minősítéssel rendelkező Csiperke Erdei Iskola és Táborunkban kívánja megvalósítani, illetve igénybe venni az intézmény erdei iskola programját, úgy keressen minket telefonon, vagy e-mailben.
Szőke Zsuzsa: 20/431-8086, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kolocsán Tünde: 30/543-8545, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A kapcsolatfelvételt követően további segítséget tudunk nyújtani a pályázat megírásában.

Elérhetõség

Csiperke Erdei Iskola és Tábor

4932 Márokpapi,
Kossuth u. 111.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06/20/431-8086
Adószám: 19214555-2-15

Számlaszám: 68800109-11077444