Nyílt nap volt a Csiperke Erdei Iskolában

A Csiperke Erdei Iskola és Tábor október 9-én megrendezett nyílt napján a házigazdák vendégszeretete mellett a napsütés is kedvében járt a résztvevõknek. Közel félszázan voltak kíváncsiak az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület megújult erdei iskolájára, melynek megvalósítását a KEOP-3.3.0-2008-0024 pályázat tette lehetõvé.

 

Az érdeklõdõk betekintést nyertek az itt folyó környezeti nevelési tevékenységekbe, mindemellett megtekintették az új épületrészeket, kipróbálták az oktatást segítõ eszközöket és a napsütésnek köszönhetõen mûködés közben tanulmányozták az 1 kWh teljesítményû napelemet, valamint a használati melegvizet elõállító n

apkollektort.

Csiperke nyílt nap

Az oktatóteremben az Egyesület környezeti nevelõi bemutatták jövõre irányuló terveiket, majd egy állófogadást követõen kirándulással zárták a programot. Az Erdei Iskola 360 m2-re történõ bõvítése és akadálymentesítése, valamint az eszközpark fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Az erdei iskola programjairól, rendezvényeirõl folyamatos tájékoztatást kaphat minden érdeklõdõ az egyesület www.e-misszio.hu honlapján.

Az egész évben nyitva tartó intézmény sok szeretettel várja új és régi vendégeit!

Projekt azonosító: KEOP-3.3.0-2008-0024
A Csiperke Erdei Iskola infrastrukturális és eszközfejlesztése
Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Fejlesztési Igazgatóság A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Infovonal: 06 40 638 638
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
href="http://www.nfu.hu/">www.nfu.huEzt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Elérhetõség

Csiperke Erdei Iskola és Tábor

4932 Márokpapi,
Kossuth u. 111.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06/20/431-8086
Adószám: 19214555-2-15

Számlaszám: 68800109-11077444